Αστάρια και Καθαριστικά

Αστάρια για τη σωστή προετοιμασία υποστρώματος και καθαριστικά εύκολο καθάρισμα των επιφανειών

από 2
Δείτε μόνο:
ΧΡΩΜΑΤΑ

REMOVER Εποξειδικών αρμόστοκων και Χρωμάτων

Διαβρωτικό

Περιγραφή : Κατάλληλο για την απομάκρυνση παλαιών ή νέων βερνικοχρωμάτων, ασταριών, βερνικιών, χρωμάτων νίτρου ή φούρνου καθώς και πλαστικών χρωμάτων με τρόπο απλό και γρήγορο. Αφαιρεί τα χρώματα από οποιαδήποτε επιφάνεια όπως τοιχοποιίες, πατώματα, ξύλο και μέταλλο. Δεν περιέχει διχλωρομεθάνιο.

ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

VLX 181

Μη όξινο καθαριστικό γενικής χρήσης

Περιγραφή : Καθαριστικό για μάρμαρα και πλακίδια cotto, με άρωμα λεμονιού. Καθαρίζει τέλεια χωρίς να προκαλεί φθορές, προσδίδοντας ταυτόχρονα γυαλάδα.

ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

VLX 182

Όξινο καθαριστικό και λαμπρυντικό αρμών και κεραμικών πλακιδίων

Περιγραφή : Αφαιρεί από τα πλακάκια και τους αρμούς σχηματισμούς κρούστας τσιμέντου, αλατούχες και ασβεστώδεις επικολλήσεις, υπολείμματα από κόλλες και αμμοκονιάματα καθώς και λεκέδες από γράσα, βερνίκια, λάδια κλπ.

ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

VLX 185 GROUT ELASTIC

Ελαστικοποιητής αρμόστοκων

Περιγραφή : Όταν το VLX 185 προστίθεται στο προϊόν βελτιώνει τις ιδιότητές του, αυξάνοντας ιδιαίτερα την ελαστικότητα, την υδαταπωθητικότητα, την επιφανειακή σκληρότητα και την πρόσφυση με το υπόστρωμα, χωρίς να επηρεάζει την απόχρωση.

ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

VLX 186

Ενισχυτικό κόλλας και αρμόστοκου - Αστάρι ειδικών εφαρμογών

Περιγραφή : Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν το οποίο συνιστάται για βελτίωση των ιδιοτήτων της κόλλας και του αρμόστοκου. Αυξάνει την συγκολλητική ικανότητα, μειώνει σημαντικά την απορροφητικότητα σε νερό. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως βελτιωτικό αστάρι κυρίως μη απορροφητικών επιφανειών. Είναι κατάλληλο και...

από 2
Δείτε μόνο: