Έργα

από 5

Πατητή Τσιμεντοκονία DECOR στο Crepa-Crepa Μοναστηράκι

Οι δημιουργικές ιδέες πραγματοποιούνται και γίνονται λειτουργικές. Το κατάστημα Crepa Crepa Monastiraki ανανεώθηκε με πατητή τσιμεντοκονία DECOR της THRAKON και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Στιλάτες επιφάνειες με πατητή σε τοίχο και δάπεδο, δημιουργούν ένα μοντέρνο χώρο, ενώ η χρήση της πατητής τσιμεντοκονίας 3-συστατικών της THRAKON εξασφαλίζουν την 100% αντοχή σε βατότητα που χρειάζεται. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το κατάστημα στο κέντρο για να απολαύσετε τόσο το αποτέλεσμα της πατητής όσο και τις γλυκές και αλμυρές λιχουδιές του καταστήματος.

CLIMAPLUS Εξωτερική Θερμομόνωση στη Νικήτη Χαλκιδική

Νικήτη, Χαλκιδική

Σ’ένα μοναδικό κτίριο στη Νικήτη Χαλκιδικής, εφαρμόστηκε εξωτερική θερμομόνωση CLIMAPLUS της THRAKON και εσωτερικό σοβάτισμα με τον αδιάβροχο σοβά NHP 255 WR.

Η ποιότητα των υλικών της THRAKON, η εξαιρετική επιλογή των αποχρώσεων που επιλέχθηκαν αλλά και η δουλειά των ατόμων που εργάστηκαν στο έργο, συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων

YTONG Οικοδομή Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης

Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη

Κατασκευή οικοδομής στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης. Το χτίσιμο της οικοδομής έγινε με  YTONG πάχους 10cm (60 x 25 x 10) και 20cm (60 x 25 x 20).

Για την πλακόστρωση χρησιμοποιήθηκε η κόλλα πλακιδίων υψηλής ποιότητας με βάση το τσιμέντο VKW 121, για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες και η ρητινούχα κόλλα πλακιδίων VKW 126 με βάση το τσιμέντο και ειδικά χαλαζιακά αδρανή.

Εφαρμογή : YTONG, VKW 121, VKW 126

CLIMAPLUS Θερμομόνωση και επιχρίσματα- Βιοκλιματικό σχολείο Κοζάνης

Κοζάνη

Εφαρμογή του Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS και επιχρισμάτων THRAKON στο Βιοκλιματικό σχολείο στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης. Το έργο αυτό παρουσίασε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς η εφαρμογή του CLIMAPLUS έγινε σε επιφάνει 1800τμ και των επιχρισμάτων σε επιφάνεια 6000τμ.

Προϊοντικές Κατηγορίες :

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων, Επιχρίσματα

YTONG πορομπετόν, Επιχρίσματα – Λύκειο Καλλικράτειας

Καλλικράτεια, Χαλκιδική

Εφαρμογή YTONG πορομπετόν και επιχρισμάτων στο λύκειο Καλλικράτειας, στη Χαλκιδική. Η εφαρμογή έγινε με YTONG πάχους 32,5 cm και με  SHP 205, GHP 210, FHP 221. Η εφαρμογή του YTONG καλύπτει επιφάνεια 650m3, ενώ τα επιχρίσματα εφαρμόστηκαν σε επιφάνεια 7000m2

Εφαρμογή : YTONG, SHP 205, GHP 210, FHP 221

από 5