Έργα

από 5

CLIMAPLUS Εξωτερική Θερμομόνωση στη Νικήτη Χαλκιδική

Νικήτη, Χαλκιδική

Σ’ένα μοναδικό κτίριο στη Νικήτη Χαλκιδικής, εφαρμόστηκε εξωτερική θερμομόνωση CLIMAPLUS της THRAKON και εσωτερικό σοβάτισμα με τον αδιάβροχο σοβά NHP 255 WR.

Η ποιότητα των υλικών της THRAKON, η εξαιρετική επιλογή των αποχρώσεων που επιλέχθηκαν αλλά και η δουλειά των ατόμων που εργάστηκαν στο έργο, συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων

YTONG Οικοδομή Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης

Κωνσταντινοπολίτικα, Θεσσαλονίκη

Κατασκευή οικοδομής στα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκης. Το χτίσιμο της οικοδομής έγινε με  YTONG πάχους 10cm (60 x 25 x 10) και 20cm (60 x 25 x 20).

Για την πλακόστρωση χρησιμοποιήθηκε η κόλλα πλακιδίων υψηλής ποιότητας με βάση το τσιμέντο VKW 121, για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες και η ρητινούχα κόλλα πλακιδίων VKW 126 με βάση το τσιμέντο και ειδικά χαλαζιακά αδρανή.

Εφαρμογή : YTONG, VKW 121, VKW 126

CLIMAPLUS Θερμομόνωση και επιχρίσματα- Βιοκλιματικό σχολείο Κοζάνης

Κοζάνη

Εφαρμογή του Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS και επιχρισμάτων THRAKON στο Βιοκλιματικό σχολείο στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας Κοζάνης. Το έργο αυτό παρουσίασε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς η εφαρμογή του CLIMAPLUS έγινε σε επιφάνει 1800τμ και των επιχρισμάτων σε επιφάνεια 6000τμ.

Προϊοντικές Κατηγορίες :

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων, Επιχρίσματα

YTONG πορομπετόν, Επιχρίσματα – Λύκειο Καλλικράτειας

Καλλικράτεια, Χαλκιδική

Εφαρμογή YTONG πορομπετόν και επιχρισμάτων στο λύκειο Καλλικράτειας, στη Χαλκιδική. Η εφαρμογή έγινε με YTONG πάχους 32,5 cm και με  SHP 205, GHP 210, FHP 221. Η εφαρμογή του YTONG καλύπτει επιφάνεια 650m3, ενώ τα επιχρίσματα εφαρμόστηκαν σε επιφάνεια 7000m2

Εφαρμογή : YTONG, SHP 205, GHP 210, FHP 221

CLIMAPLUS Θερμομόνωση – Κτίριο Πολεοδομίας Κορδελιού

Κορδελιό, Θεσσαλονίκη

Εφαρμογή του Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS για ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου πολεοδομίας Κορδελιού, στο δήμο Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Η επιφάνεια που καλύφθηκε ανέρχεται σε 700m2.

Προϊοντικές Κατηγορίες :

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων

CLIMAPLUS Θερμομόνωση – Δημαρχείο στα Σέρβια Κοζάνης

Βέροια

Εφαρμογή του Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS για ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχείου στην περιοχή των Σερβίων Κοζάνης. Η επιφάνεια που καλύφθηκε ανέρχεται σε 1000m2.

Προϊοντικές Κατηγορίες :

Εφαρμογή : CLIMAPLUS Υλικά Προσόψεων

από 5