ИОС Островот е уште поубав сега…

wp_20160612_21_47_28_pro

Уште еден хотел, овој пат на островот на соништата, ИОС, избра THRAKON  блоковите и THRAKON материјалите. Реновацијата е делумна и ке биде комплетирана до Мај 2018. Старомодните плочки се покриени со DÉCOR микроцемент системот на THRAKON и на местото на застарениот Шведски дрвен мебел, извајаниот мебел е направен со THRAKON блоковите. Резултатот е уникатен и е во перфектна линија со филозофијата на кикладската аркитектура.

 

 

 

1-48  2-18    exoterikes-34  5-11