корпоративни вести

Болницата Вериа се решава за CLIMAPLUS!

Еден значаен проект во северна Грција оди кон негово комплетирање: проширување и реновирање на Општата болница на Вериа. Овој...

Повеќе>

THRAKON е присутен во училиштето на иднината

На биоклиматското основно училиште - градинка во зоната Козани на Алтернативното урбанистичко планирање веќе е завршено и е...

Повеќе>

WRM 530 GROUT (ФУГА)

Благодарение на огромното искуство, умешност и практично знаење на нашите вработени, ние продолжуваме со истата посветеност на истражување...

Повеќе>

Среќен Роденден Leroy Merlin!

Во Сабота на 03/12/2016 продавницата на LEROY MERLIN во Тесали, Грција, лоцирана во Лариса го прославуваше нејзиниот 7...

Повеќе>

Живееј во боја!

Од сега, бојата има свое име STATUS! Можеш та го обоиш твојот живот благодарение на новата колор карта...

Повеќе>

Следна станица… Солун

Изградбата на најмодерното Mетро во Солун е во тек и се разбира THRAKON е тука да ги понуди...

Повеќе>

ИОС Островот е уште поубав сега…

Уште еден хотел, овој пат на островот на соништата, ИОС, избра THRAKON  блоковите и THRAKON материјалите. Реновацијата е...

Повеќе>

THRAKON Обука на системи за градба 2016

THRAKON Обука на системи за градба 2016 06-08 Септември Орестиада Три дневната обуката за системи за градба се...

Повеќе>

НОВИТЕ ХИДРОИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ СО КРИСТАЛИЗИРАЧКИ ЕФЕКТ НА THRAKON

Со збогатување на своето портфолио со нови две производи, DSF 310 CRYSTALLINE SLURRY, маса за хидроизолација со кристализирачки...

Повеќе>

“ЛЕТИ“ СО THRAKON!

Изградбата на приватниот хелиопорт и сервис за хеликоптери во Коропи, Атина, напредува брзо. THRAKON е повторно присутен како...

Повеќе>

THRAKON ПРИСТИГНУВА ВО МЕЃУНАРОДНИОТ АЕРОДРОМ НА ТБИЛИСИ

Во 27 Јуни, 2016 почна изградбата на новата хала за пристигнувања во Меѓународниот Аеродром на Тбилиси, Грузија. THRAKON...

Повеќе>

Нов каталог THRAKON за периодот 2016-2017!

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ АВГУСТ 2016 Новиот каталог на THRAKON за 2016/17 сега е објавен! После 20 години успешен...

Повеќе>