Живееј во боја!

Од сега, бојата има свое име STATUS! Можеш та го обоиш твојот живот благодарение на новата колор карта на THRAKON “Live  Color”, која е достапна на малопродажните дуќани. Палетата на бои се состои од 225 живописни бои, кои ви даваат можност да го трансформирате вашата куќа на дом од соништата! Новите нијанси одговараат на сите стилови и ги задоволуваат дури и најпребирливите вкусови! Сакате ли да додадете во вашиот дом топлина, креативност, елеганција и модерност за сите времиња? Што и да посакувате, со Live in Color вие може да постигнувате со избирање на чуството на изгрејсонцето, скапоцената земја, пастел хармонија, сино-сиви искушенија, нијанси на зелениот свет!

Новата колоркарта  истотака е збогатена со кретивни комбинации. Овие се шеми на бои кои се хармонично се вклопуваат едни со други и нудат идеи за совршен резултат! Дури и тие кои не можат лесно да одлучуваат кои бои да ги користат во нивниот дом, животот ке им биде полесен.