услуги

Техничка поддршка

THRAKON признавајќи ја важноста на понудените услуги по продажбата (after sales services) се обврзува на обезбедување на комплетни...

Повеќе>

СИЛОС THRAKON

Силосот од 6m3 на THRAKON е метален силос на расклопување со мали димензии и се употребува за дистрибуција...

Повеќе>