Нов каталог THRAKON за периодот 2016-2017!

СООПШТЕНИЕ ЗА МЕДИУМИТЕ

АВГУСТ 2016

Новиот каталог на THRAKON за 2016/17 сега е објавен!

После 20 години успешен пат во индустријата на готови градежни материјали, малтери, бои и лакови, водиме напред во пионерските процеси и иновативните идеи.

Го издадовме новиот каталог на производи за 2016-2017, со вкупно 140 страни, со 15 сосема нови производи. Каталогот е достапен онлине на нашата веб страна, додека печатената верзија е дистрибуирана до нашите соработници од почетокот на Септември.

Покрај омилените и вечните програми (микроцементот, термоизолација, глет маси, лепаци за плочки, фуги, заптивки, производи за репарација, подни производи и бои), каталогот вклучува нови, кои исто така се од висок стандард и постојано се задоволуваат растечките очекувања од специјализацијата.

Во оваа нова верзија на каталогот, катагоријата на Хидроизолација сега вклучува серија на производи со кристализирачки ефект, кои  THRAKON ги нуди во јавност после долго истражување. Во исто време категоријата на полиуретанските производи е збогатена со додавање на еднокомпонентната полиуретанска мембрана на водена база, FLX 388 PU. Категоријата на производија за репарација е зацврстена со цементната фуга за прицврсување на анкери, WRM 530 GROUT, додека категоријата на подните производи освои две интегрирани системи за епоксидни подови.

За во целост да ги задоволиме потребите на секој соработник, ние од блиску ги надблудуваме постигнувањата во градежниот сектор, специјализациите и иновациите, додека се уверуваме да бидат во склоп со меѓународните стандарди и актуелните потреби на потрошувачите. На овој начин  THRAKON докажува уште еднаш дека ние сме компанија која ги поддржува и почитува нашите партнери.

 

За повеќе информации, прелистајте го нашиот нов каталог на производи 2016/2017 и бидете информирани за сите наши нови производи и опширната програма на постоечките производи на сите главни категории за изведување.