НОВИТЕ ХИДРОИЗОЛАЦИОНИ МАТЕРИЈАЛИ СО КРИСТАЛИЗИРАЧКИ ЕФЕКТ НА THRAKON

Steganotika ylika krystallikis drasis ThrakonСо збогатување на своето портфолио со нови две производи, DSF 310 CRYSTALLINE SLURRY, маса за хидроизолација со кристализирачки ефект и DSF 315 CRYSTALLINE ADMIX, Водонепропустлив кристализирачки додаток, THRAKON, сега ја има една од најкомплетираната програма на производи за хидроизолација во Грчкиот пазар. Кристализирачките производи за хидроизолација, се високо квалитетни и ги исполнуваат сите барања за хидроизолација и заптивање на сите вида на бетонски конструкции. THRAKON максимално го искористил искуството која е развиена последните 70 години, со цел на своите клиенти да им ги нуди најсигурните и иновативни материјали.