Следна станица… Солун

20161115_100120

Изградбата на најмодерното Mетро во Солун е во тек и се разбира THRAKON е тука да ги понуди производите и искуството. Високо стандардизираните малтери и новите 6м3 силоси на компанијата се користат за завршување на овој значаен проект.

Во новата станица, изградена во областа на Новата Железничка станица се употребува готовиот малтер за ѕидање MIX 280, кој има многу силна адхезија на сите вообичаени подлоги и отпорност на мраз и влага. Истотака, новите THRAKON силоси нудат лецно ракување на сувиот малтер, побрза работа, чиста околина и голема продуктивност.