Среќен Роденден Leroy Merlin!

Во Сабота на 03/12/2016 продавницата на LEROY MERLIN во Тесали, Грција, лоцирана во Лариса го прославуваше нејзиниот 7 роденден! THRAKON имаше чест да присуствува во прославувањето на роденденот на продавницата. Некои од производите на нашата компанија беа презентирани од страна на експертот.

Во присуство на повеќе посетители беа нанесени некои производи, како нанесување на кварцна подлога GLX 190 на ламинат, монтирање на ѕидни и подни плочки, нанесување на епоксидни фуги. Видете ги сите слики од овој настан.