Хидроизолација

ВНАТРЕШЕН ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН АГОЛ

Пакување: Парче/кутија: 25
Димензии: 140 mm x 140 mm

Зголемување
Хидроизолација

ВНАТРЕШЕН ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН АГОЛ

Пакување: Парче/кутија: 25
Димензии: 140 mm x 140 mm

Опис

Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места. Внатрешна употреба.