Хидроизолација

HYDRANT ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

Пакување: Димензии: 120 mm x 120 mm
Парче/кутија: 25

Зголемување
Хидроизолација

HYDRANT ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

Пакување: Димензии: 120 mm x 120 mm
Парче/кутија: 25

Опис

Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места.