ETICS & Фасадни производи

THC 403

Лепило на цементна основа

Боја: Сива

Пакување: 25 kg

Потрошувачка: 3.5 - 4.0 kg/m²

Зголемување Δείτε το Video
сертификати
Видео галерија
ETICS & Фасадни производи

THC 403

Лепило на цементна основа

Боја: Сива

Пакување: 25 kg

Потрошувачка: 3.5 - 4.0 kg/m²

Опис

Лепило врз основа на цемент, модифицирано со полимери. Одговара со европските стандарди за квалитет EN 13499 и ETAG 004.

Пријава полиња

  • Соодветно за лепење термоизолациони плочи во надворешни системи за термоизолирање на објекти (EPS/XPS)

придобивките

чекори за аплицирање

Чекор 1

Чекор 2

Чекор 3

Чекор 4

Чекор 5

Чекор 6

Чекор 7