Акрилни бои

Од 1
Покажи само:
Бои

STATUS 100% Акрилна боја

Акрилна боја

Опис : Акрилна боја со врвен квалитет, специјално дизајнирана за да издржува на тешки временски услови, како што се големите температурни промени, сонцето, околина со морска сол и атмосферско загадување. Светлата бела и непроменливите на времето нијанси, го прават просторот да изгледа свежо обоен со години.

Бои

STATUS ALL WEATHER

Еластомерна хидроизолациона фасадна боја

Опис : Бојата, СТАТУС Сите временски услови, е еден пионерски производ кој ги бои и изолира надворешните ѕидови, а во исто време, обезбедува апсолутна заштита од влага и исклучителна издржливост. Заради специфичниот состав создава флексибилна мембрана која ги опфаќа сите вени, делови и проширувања на површината. Благодарение...

Бои

PRIMO Акрилна боја

Акрилна боја за бетонски површини

Опис : Акрилна боја за надворешна употреба. Лесно се нанесува, се суши брзо, има добра покривност и добра отпорност кон сончевата светлина и тешките временски услови. Економично и ефикасно решение за професионалниот молер. Достапна на бела, сива и тула црвена боја.

Бои

STATUS RELIEF

Текстурна декоративна боја

Опис : Текстурна декоративна боја за надворешна употреба. Нуди силна лепливот и одлична издржливост во секои временски услови. Создава бројни декоративни релјеф дела, нудејќи еден убав естетски резултат со користење на соодветни валјаци за бојадисување.

Од 1
Покажи само: