Подлоги - Премази

Од 1
Покажи само:
Бои

STATUS Акрилна подлога

Акрилна подлога

Опис : Акрилна подлога за емулзиски бои, растворлива во вода, погодна за внатрешна и надворешна употреба. Има одлична лепливост и еластичност. Обезбедува силна контрола врз завршната боја и нуди значително голема издржливост. Бела е кога е пакувана. По примената, станува проѕирна.

Бои

STATUS DUR

Изолациска подлога на база на растворувач

Опис : Проѕирна, водоотпорна подлога за ѕидови, на база на растворувач. Импрегнира, стабилизира и изолира површини, додека им овозможува да дишат. Тоа е најдобрата подготовка пред бојадисување со винилни или акрилни емулзии, релјеф, бои за бетон или изолациски плочи.

Бои

STATUS DUR WATER

Изолациска подлога на база на вода

Опис : Проѕирна, хидроизолациска подлога за ѕидови, на водена база. Импрегнира, стабилизира и хидроизолира површини, обезбедувајќи подобра контрола врз завршната боја.

Бои

PRIMO PVA Eмулзија

PVA Eмулзија

Опис : Проѕирна, на база на вода подлога, за емулзиски и акрилни бои за внатрешна употреба. Нуди голема флексибилност и одлична лепливост. Продира длабоко и ги стабилизира површините, обезбедувајќи висока ефикасност.

Од 1
Покажи само: