ПРАЈМЕРИ И АДИТИВИ ЗА БЕТОН И МАЛТЕР

Од 1
Покажи само:
Малтери

GLX 298

Подлога на база на акрил за подобрување на силата на лепливост на малтерот

Опис : GLX 298 е подлога на база на акрил, готова за употреба. Го заменува традиционалниот спреј малтер. Се состои од синтетички смоли и кварцен песок.

Малтери

THRAKON LATEX 296

Полимерен латекс за разни подобрувања на малтери

Опис : Акрилен адитив за градење. Соодветен за подобрување на својствата на малтери, како што се: механички сили, собирање, лепливост на различни површини, флексибилност, отпорност на студ, пропустливост, отпорност на триење, отпорност на киселини и обработливост. Се препорачува за малтери на база на цемент и гипс. Без органски растворувачи....

Малтери

GLX 290

Акрилна подлога – Проѕирна

Опис : GLX 290 е еднокомпонентна подога, на акрилна база, која импрегнира и стабилизира цементни малтери и создава мост за сврзување на материјали кои ќе следат. Заштитува површини од дамки и спречува апсорбција на вода.   Разредена: • За релативно мазни цементни супстрати (на пример, подни цементни...

Малтери

ANTI-LIME

Пластификатор - Ретардер за малтери

Опис : ANTI-LIME е проѕирна течна смола која ја заменува употребата на варта. Спречува проблеми предизвикани од користењето на вар.

Малтери

GLX 292 FLEX

Aкрилна подлога – висока пенетрација

Опис : Спремна за употреба микронизирана акрилна подлога на водена база, со способност за висока пенетрација.

Од 1
Покажи само: