Засилувачи

Од 2
Покажи само:
Хидроизолација

ВНАТРЕШЕН ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН АГОЛ

Опис : Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места. Внатрешна употреба.

Хидроизолација

НАДВОРЕШЕН ХИДРОИЗОЛАЦИОНЕН АГОЛ

Опис : Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места.

Хидроизолација

HYDRANT ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

Опис : Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места.

Хидроизолација

CHIFFON ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

Опис : Специјален елемент направен од термопластичен еластомер за хидроизолација на влажни места.

Хидроизолација

KF 12/7 & F12/7

Ленти за запечатување на споевите

Опис : Еластични хидроизолациски ленти, се нудат во два вида: Лента за запечатување на поврзувањата F12/7: Еластична, подржана од волна, лента за запечатување и премостување на движечките споеви, подни и ѕидни вкрстувања. Лента за запечатување на споеви KF 12/7: Еластична, поддржана од фабричко плетење, лента за запечатување...

Од 2
Покажи само: