На полиуретанска основа

Од 1
Покажи само:
Хидроизолација

FLX 388 PU

PU мембрана на водена база

Опис : Полиуретанска хидроизолациона мембрана на база на вода за хидроизолација на хоризонтални површини. Штити од влага (идеална за места со стоечка вода) и висока отпорност на УВ.

Хидроизолација

FLX 390 POROUS PRIMER

Проѕирна PU подлога за апсорбирачки површини

Опис : Еднокомпонентна полиуретанска подлога, со висока механичка и хемиска отпорност. Стабилизатор за апсорбирачки површини.

Хидроизолација

FLX 390 PU PRIMER

Проѕирна епоксидна подлога (2K) за неапсорбирачки површини

Опис : Двокомпонентна подлога, на база на вода, за длабока пенетрација. Се користи пред примената на FLX 390 PU. Обезбедува силна лепливост на неапсорбирачки супстрати, отпорност на механички стрес, триење, вообичаени хемикалии и детергенти.

Хидроизолација

FLX 390 PU

Еластична мембрана на полиуретанска основа (1K)

Опис : Кашеста, на база на полиуретан, еднокомпонентна , еластична мембрана (еластичност> 800%), се користи за долгорочна хидроизолација. Времетраење: 10 години. Употреба: хидроизолирање на покриви, балкони и тераси, сакции и жардинери, под поплочувањето на балкони, бањи, кујни, базени, итн, ја заштитува термоизолациската полиуретанска пена.

Хидроизолација

FLX 390 TOP COAT

Полиуретанска еластична мембрана

Опис : Кашеста еднокомпонентна еластична мембрана (еластичност>800%), на полиуретанска основа, се користи за долгорочна хидроизолација. Времетраење: 10 години. Употреба: хидроизолирање на покриви, балкони и тераси, саксии и жардинери, под поплочувањето на балкони, бањи, кујни, базени, итн, ја заштитува термоизолациската полиуретанска пена.

Од 1
Покажи само: