Комплементарни производи

Од 6
Покажи само:
ETICS & Фасадни производи

CLIMAPLUS FIX Пиштол со полиуретанска пена

Еднокомпонентен, ниска експанзија

Опис : Полиуретанска пена, еднокомпонентна, слаба експанзија, со одлично лепење на дрво, малтер, бетон, камења, метали итн Се препорачува за пополнување дупки и празнини во изолациони плочи, специјална за апликација на надворешниот термоизолационен систем.

ETICS & Фасадни производи

CLIMAPLUS FIX полиуретанска пена – рачна употреба

Еденокомпонентна, ниска експанзија

Опис : Полиуретанска пена, еднокомпонентна, слаба експанзија со одлично лепење на дрво, малтер, бетон, камења, метали итн Се препорачува за пополнување дупки и празнини во изолациони плочи, специјална за апликација на надворешниот термоизолационен систем.

ETICS & Фасадни производи

CLIMAPLUS STICK

полиуретанска пена

Опис : Еднокомпонентна, без проширување за лепење EPS плочи. Полиуретанска пена, еднокомпонентна за лепење EPS и XPS. Нуди супер квалитет и издржливост. Ги заменува традиционалните цементни лепила и го забрзува процесот на имплементација. Заштедува на простор и ја прави примената полесна. Примената на CLIMAPLUS станува многу побрза, така што...

ETICS & Фасадни производи

Типли за CLIMAPLUS стартери

Опис : Типли за зацврстување алуминиумски профили на подлогата. Димензии: 3,5 mm 4 mm 4,5 mm 5,5 mm 6 mm 8 mm

ETICS & Фасадни производи

Профил за сенка

Опис : CLIMAPLUS- пластичен (PVC) профил за сенка Должина: 3 m Ширина: 20-30-50 mm

Од 6
Покажи само: