THRAKON ПРИСТИГНУВА ВО МЕЃУНАРОДНИОТ АЕРОДРОМ НА ТБИЛИСИ

Tbilisi airport Во 27 Јуни, 2016 почна изградбата на новата хала за пристигнувања во Меѓународниот Аеродром на Тбилиси, Грузија. THRAKON учествува во овој високо стандарден проект преку својата боја СТАТУС. Новите хали, кои покриваат во целост 12,000 квадратни метри, ќе се завршат кон крајот на 2017 и ќе ги дополнуваат капацитетите на постоечките хали со што вкупниот капацитет на аеродромот ќе биде до 3,5 милиони патници за една година. Квалитетот на СТАТУС боите ќе ги пречекува патниците во аеродромот!