КВАРЦЕН ПЕСОК

Од 1
Покажи само:
Малтери

QZS 700

Кварцен песок

Опис : Исушен, филтриран и категоризиран во разни категории на гранулометрија, кварцен песок. Одлична обработливост и со пониска апсорбција на вода. Не содржи соли или страни честички. Макс големина на зрно: Νο 1: 0.2 – 0.5 mm Νο 2: 0.5 – 0.7 mm Νο 3: 0.7...

Од 1
Покажи само: