Завршен слој

Од 2
Покажи само:
ETICS & Фасадни производи

STATUS GRANULE PLASTER SILICONE

Високо квалитетен декоративен силиконски малтер

Опис : STATUS GRANULE PLASTER SILICONE -PREMIUM TECH е декоративен малтер на силиконска основа. Во комбинација со засилени органски влакна и специјални адитиви осигурува креирање на многу флексибилен и крајно хидроизолационен слој (W3), одлична парапропусност (V1), висококвалитен завршен слој и крајно отпорен на сончева светлина, избегнувајќи пукнатини...

ETICS & Фасадни производи

STATUS MONOSIS GRANULE PLASTER

Премиум декоративен акрилен малтер

Опис : STATUS GRANULE PLASTER – PREMIUM TECH е декоративен малтер на акрилна основа. Во комбинација со засилени органски влакна и специјални адитиви осигурува креирање на многу флексибилен и крајно хидроизолационен слој (W3), висококвалитен завршен слој и крајно отпорен на сончева светлина, избегнувајќи пукнатини и лупење. Лесно е за нанесување (одлична...

ETICS & Фасадни производи

PRIMO PROFESSIONAL GRANULE PLASTER

Декоративен акрилен малтер

Опис : Декоративен малтер на акрилна база. Хидрофобичен, еластичен, отпорен на сончева светлина со силикон и напредна финална површина. Достапен на бела боја. Може да се меша со THRAKON систем за мешање бои. Потрошувачка/ зарибан: 1.5 mm: 2.3 kg/m² 2.0 mm: 2.7 kg/m² 2.5 mm: 3.3...

ETICS & Фасадни производи

DEC 428 Polyplast

Декоративен акрилен малтер

Опис : Малтер на акрилна основа со висока еластичност и совршена лепливост, нуди обоени финални површини во различни типови (зарибан или фул), без потреба од бојадисување. Потрошувачка/ зарибан: 1.5 mm: 2.3 kg/m² 2.0 mm: 2.7 kg/m² 2.5 mm: 3.3 kg/m² 3.0 mm: 3.9 kg/m² Потрошувачка/ фул: 1.0 mm:...

ETICS & Фасадни производи

DEC 431 FINE

Акрилен малтер со фина текстура

Опис : На акрилна база, обоен малтер, дава мазна површина, зајакнат со силиконска смола за подобра водоотпорност.

Од 2
Покажи само: