Τελικό Επίχρισμα

Επιλογή ανάμεσα σε μία πλήρη γκάμα ανόργανων και οργανικών (ακρυλικό, σιλικονούχο, υδρύαλου, υβριδικά) επιχρισμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες της εφαρμογής

από 2
Δείτε μόνο:
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

DEC 427 DECORATIVA

Ακρυλικό Επίχρισμα

Περιγραφή : Προσφέρει άριστη υδαταπωθητικότητα και εργασιμότητα, με εξαιρετικές αντοχές στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Προσφέρει έγχρωμες τελικές επιφάνειες σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

DEC 428 POLYPLAST

Ακρυλικό Επίχρισμα

Περιγραφή : Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και άριστη πρόσφυση. Προσφέρει εξαιρετική υδαταπωθητικότητα και εργασιμότητα, με ιδιαίτερες αντοχές στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Διατίθεται σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen, με δυνατότητα έγχρωμης τελικής επιφάνειας δίχως την ανάγκη βαφής.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

DEC 431 FINE

Λείο ακρυλικό επίχρισμα με ενίσχυση σιλικόνης

Περιγραφή : Είναι έτοιμο προς χρήση, τροποποιημένο με ρητίνες σιλικόνης για καλύτερη υδαταπωθητικότητα. Εφαρμόζεται πάνω σε σοβάδες, σκυρόδεμα και σε επιφάνειες βαμμένες με ακρυλικά χρώματα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

DEC 433 MOZAIC

Ψηφιδωτό επίχρισμα με χρωματιστούς κόκκους

Περιγραφή : Είναι κατάλληλος για την προστασία των επιφανειών των προσόψεων. Προσφέρει άριστη υδαταπωθητικότητα και ικανότητα διαπνοής. Έχει εξαιρετικές αντοχές στις ατμοσφαιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία UV. Η κοκκομετρία του προϊόντος είναι 1,5 mm.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

DEC 438 SILICONE

Έγχρωμο Σιλικονούχο Επίχρισμα

Περιγραφή : Χαρακτηρίζεται από αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και στις ατμοσφαιρικές συνθήκες καθώς και επιπλέον αντιμυκητιακή δράση. Λόγω των χαρακτηριστικών του συνιστάται για την ανακαίνιση προσόψεων παλαιών κτιρίων και την προστασία πολιτιστικών μνημείων. Διατίθεται σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen.

από 2
Δείτε μόνο: