Κορυφαία Διάκριση για YTONG® & DESMOFLEX® στα Building Materials Awards 2020


Ο όμιλος THRAKON-YTONG βραβεύτηκε στα φετινά Building Materials Awards 2020 με τα τρία πιο σημαντικά βραβεία της ενότητας στεγάνωσης και στην ενότητα δόμησης.

Συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα με τίτλο «YTONG® | Χτίζουμε το μέλλον με την κορυφαία ποιότητα YTONG® blocks» απέσπασε την κορυφαία βαθμολογία στην Ενότητα “Συστήματα Ξηρής Δόμησης” και κατέκτησε το PLATINUM βραβείο και το βραβείο GOLD στην ενότητα “Συστήματα Τοιχοποιίας”.

Επίσης, η «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ DESMOFLEX® | Η πολυουρεθανική υπεροχή της THRAKON: Oλιστική λύση στεγάνωσης!» απέσπασε το βραβείο BRONZE της κατηγορίας. Η νέα σειρά DESMOFLEX® διανύει μόλις τρεις μήνες λανσαρίσματος και ήδη απέσπασε μια σημαντική διάκριση και υπόσχεται για πολλά ακόμη.

«YTONG® | Χτίζουμε το μέλλον με την κορυφαία ποιότητα YTONG® blocks»

Βραβείο PLATINUM


«YTONG® | Χτίζουμε το μέλλον με την κορυφαία ποιότητα YTONG® blocks»

Βραβείο GOLD


«ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ DESMOFLEX®»

 

Βραβείο BRONZEΕμ. Παπαδάκης
"Έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα."
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η νέα σειρά στεγάνωσης DESMOFLEX® πολυουρεθανικής τεχνολογίας, κατάφερε στο πρώτο κιόλας τρίμηνο λανσαρίσματος, να αποσπάσει ήδη ένα βραβείο Bronze στη κατηγορία στεγάνωσης και υποσχόμαστε για πολλά ακόμα. Επιπλέον, μας τιμά και η σημαντική βράβευση στην κατηγορία δόμησης για την YTONG® που απέσπασε το βραβείο PLATINUM της ενότητας και το βραβείο GOLD. Η εξέχουσα διάκρισή της YTONG® στα βραβεία αποδεικνύει πως το χτίσιμο με YTONG® blocks είναι το μέλλον στη δόμηση και η διάκριση αυτή αποτελεί για όλους μας επιβράβευση, καθώς είμαστε η μοναδική εταιρεία που παράγει blocks στην Ελλάδα.
Ο όμιλος THRAKON-YTONG, όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργεί πάντα με έμφαση στη καινοτομία, την ποιότητα, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα με στόχο να παράγει και να παρέχει ποιοτικά προϊόντα και ολοκληρωμένα συστήματα δομικών υλικών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα του ομίλου THRAKON-YTONG».


Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα του ομίλου THRAKON-YTONG!