100% Στεγάνωση


Υψηλής ελαστικότητας & Πανίσχυρης πρόσφυσης στο υπόστρωμα

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ

+

Η THRAKON διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων στεγάνωσης που ξεχωρίζει για την υψηλή ελαστικότητα και την εξασφάλιση πανίσχυρης πρόσφυσης στο υπόστρωμα. Προϊόντα τσιμεντοειδούς ή πολυουρεθανικής βάσης, ακρυλικά και ασφαλτικά επαλειφόμενα, πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001, ανταποκρίνονται κατάλληλα σε αρνητικές και θετικές πιέσεις, αντιστέκονται στην υγρασία και τον παγετό, επιτυγχάνοντας άριστη στεγάνωση, ακόμα και σε επιφάνειες που βρίσκονται μόνιμα κάτω από το νερό.

Τα στεγανωτικά προϊόντα της THRAKON παράγονται και ελέγχονται με διαδικασίες πιστοποιημένες σύμφωνα με ISO 9001. Είναι κατάλληλα για σοβάτισμα λεπτής στρώσης εσωτερικών ή εξωτερικών επιφανειών κτιρίων, υπόγειων χώρων, καναλιών και δεξαμενών νερού καθώς και για σοβάτισμα εσωτερικά σε πισίνες και δεξαμενές σε αντικατάσταση της πλακόστρωσης, εξαιτίας της ισχυρής πρόσφυσης στο υπόστρωμα και της υψηλής ελαστικότητάς τους.

Παράγονται με χαλαζιακή άμμο και είναι κατάλληλα για αρνητικές και θετικές πιέσεις. Παρέχουν άριστη στεγάνωση, ακόμα και σε επιφάνειες που βρίσκονται μόνιμα κάτω από το νερό. Προσφέρουν αντίσταση στην υγρασία και στους ατμούς, ενώ ανάλογα με τη διαφοροποίησή τους είναι κατάλληλα για πισίνες, δεξαμενές ή ακόμα και δεξαμενές πόσιμου νερού κατά W 347 και W 270.

Τα στεγανωτικά της Thrakon εφαρμόζονται εύκολα με βούρτσα, πινέλο ή σπάτουλα πάνω σε υποστρώματα όπως μπετόν, τούβλο, τσιμεντοκονία, πέτρα ή άλλες πολύ σκληρές επιφάνειες. Επίσης προσφέρουν αντίσταση στη γήρανση των υλικών, στα έλαια και τους διαλύτες, ενώ δεν είναι εύφλεκτα.

Κρυσταλλικής Δράσης

Στεγανωτικό επαλειφόμενο για το σκυρόδεμα και πρόσμικτο σκυροδέματος, κρυσταλλικής δράσης, για ολοκληρωμένη και μόνιμη στεγανοποίηση...

Τσιμεντοειδή

Ολοκληρωμένη σειρά από τσιμεντοειδούς βάσεως στεγανωτικά προϊόντα, ενός ή δύο συστατικών, ινοπλισμένα ή μη, με...

Ακρυλικά

Επαλειφόμενα γαλακτώματα ακρυλικής βάσης, με προστασία έναντι των ακτίνων UV για εφαρμογές σε επιφάνειες με...

Πολυουρεθανικά

Ολοκληρωμένο Πολυουρεθανικό σύστημα στεγανοποίησης, κορυφαίας ποιότητας, για απαιτητικές εφαρμογές στεγάνωσης

Εμποτισμού

Προϊόντα υδροφοβικού εμποτισμού και προστασίας επιφανειών

Αστάρια και Πρόσμικτα

Ολοκληρωμένη γκάμα από αστάρια προετοιμασίας υποστρώματος αλλά και από εξειδικευμένα προϊόντα στεγάνωσης

Σφραγιστικά

Ελαστικά σφραγιστικά αρμών και λοιπών εφαρμογών για όλες τις εφαρμογές (αφρός πολυουρεθάνης, σιλικόνες και πολυουρεθανικές...

Ασφαλτικά

Μία ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλτικών προϊόντων αλλά και από ασφαλτόπανα για απαιτητικές εφαρμογές

Αποστραγγιστικές Μεμβράνες

Πανίσχυρες αποστραγγιστικές μεμβράνες για την προστασία της στεγανοποίησης

Εργαλεία

Εργαλεία για τη χρήση προϊόντων όπως η πολυουρεθανική μαστίχη, οι σιλικόνες και οι αφροί πιστολιού...

Οπλισμός Στεγανώσεων

Διαφορετικές λύσεις και ειδικά τεμάχια για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις εφαρμογές...