20 ΧΡΟΝΙΑ YTONG ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό της δεκαετίας του 1999 στο εργοστάσιο του ομίλου YTONG-THRAKON, οι άνθρωποι της YTONG δοκίμαζαν για πρώτη φορά τη φόρμα για την παραγωγή του πορομπετόν, σηματοδοτώντας την έναρξη για τη παραγωγή του YTONG στις 23/3/1999.

Στην πορεία αυτή των 20 χρόνων της YTONG Ελλάδος, άλλαξαν αρκετά πράγματα σε όλα τα επίπεδα αλλά η υψηλή ποιότητα των προϊόντων παρέμεινε η ίδια, καθώς η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να επενδύει σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Φέτος μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για να γιορτάσουν μαζί την συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας και της πετυχημένης πορείας της μέσα σε αυτές τις 2 δεκαετίες, η YTONG υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στην Ορεστιάδα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κος Εμμανουήλ Παπαδάκης «Ένας σημαντικός σταθμός για τον όμιλο YTONG-THRAKON, γιατί γιορτάζουμε είκοσι χρόνια από την πρώτη παραγωγή πορομπετόν στην Ελλάδα. Με την πολύτιμη στήριξη των μετόχων μας για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου αλλά και την αφοσίωση και συνεχή προσπάθεια όλου του προσωπικού μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που η YTONG Ελλάδος είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά εργοστάσια παραγωγής πορομπετόν στην ευρύτερη περιοχή.»

Με πλώρη το μέλλον και με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, η YTONG υπόσχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της για πολλές δεκαετίες ακόμα.