Лепила за плочки & фуги

FMF 155

Двокомпонентна епоксидна фуга – Висока отпорност за специјални градби и бизнис области

Боја: види каталог

Пакување: 3 kg (А: 2,82 кг - Б: 0,18 kg)

Зголемување
Лепила за плочки & фуги

FMF 155

Двокомпонентна епоксидна фуга – Висока отпорност за специјални градби и бизнис области

Боја: види каталог

Пакување: 3 kg (А: 2,82 кг - Б: 0,18 kg)

Опис

FMF 155 е двокомпонентна епоксидна фуга, без растворувачи, погодна за пополнување фуги 2-12mm. По поставување, нуди висока механичка сила (на компресија, свиткување, лепливост) и отпорност за хемикалии (киселини, алкали, разни органски растворувачи). Подеднакво отпорна на временските услови, вода и солена вода. Класифицирана како тип CG2 WA фуга, во согласност со европскиот стандард EN 13888. Достапна во пакувања од 3 kg (А: 2,82 кг – Б: 0,18 kg).

На залиха: 701, 707, 709, 711
Време на достава за останати нијанси: 5 дена

Пријава полиња

  • Соодветна за фугирање плочки во базени, индустриски подови, кланици, пивари, млекарници, објекти за преработка на храна, хемиски фабрики, болници, резиденции, итн.