Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης CLIMAPLUS

Το CLIMAPLUS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωση κτιρίων με το οποίο σοβατίζουμε και θερμομονώνουμε εξωτερικά την κατοικία, εύκολα και γρήγορα. Το Σύστημα Θερμομόνωσης CLIMAPLUS προσθέτει υπεραξία στο ακίνητο, προστατεύοντας τον φέροντα οργανισμό, προσδίδοντας του εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες, μέσα από μία λεία τελική επιφάνεια υψηλών αντοχών…

Περισσότερα...
Σύστημα Πατητής Τσιμεντοκονίας DECOR

Σύστημα Πατητής Τσιμεντοκονίας DECOR

Το ολοκληρωμένο σύστημα πατητής τσιμεντοκονίας DÉCOR της THRAKON αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση μοναδικής διακόσμησης των επιφανειών τοιχοποιίας, δαπέδων και λοιπών εφαρμογών. Η εφαρμογή του συστήματος DÉCOR αποδίδει εξαιρετικά λεία τελική επιφάνεια, υψηλών αντοχών, με μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων και τεχνοτροπιών, συνδυάζοντας αισθητικά τις μίνιμαλ επιρροές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με την παράδοσή μας.

Περισσότερα...
Συστήματα Στεγάνωσης

Συστήματα Στεγάνωσης

Η στεγανοποίηση των χώρων μίας κατασκευής είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της, καθώς εάν δεν γίνει σωστά δημιουργούνται προβλήματα που ταλαιπωρούν την κατασκευή σε βάθος χρόνου. Η THRAKON προτείνει μία ολοκληρωμένη σειρά συστημάτων στεγάνωσηςδίνοντας λύσεις για τη θωράκιση του κτιρίου. Τα προϊόντα της THRAKON είναι πιστοποιημένα βάσει των σχετικών Ευρωπαϊκών Προτύπων και καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Περισσότερα...
Συστήματα Χρωματισμού STATUS

Συστήματα Χρωματισμού STATUS

Η THRAKON διαθέτει την πλήρη σειρά πιστοποιημένων οικοδομικών χρωμάτων κορυφαίας ποιότητας STATUS! Η πολυετής εμπειρία των εξειδικευμένων στελεχών καθώς και οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εγγυώνται κορυφαία προϊόντα με πλούσιες και αναλλοίωτες αποχρώσεις, μέσω του συστήματος χρωματισμού της THRAKON, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Περισσότερα...
Συστήματα κόλλησης & αρμολόγησης πλακιδίων

Συστήματα κόλλησης & αρμολόγησης πλακιδίων

Οι κόλλες δομικών εφαρμογών της THRAKON είναι εξειδικευμένες ανάλογα με το είδος της εφαρμογής, με το δομικό στοιχείο που θα συγκολληθεί, καθώς και με την επιφάνεια πάνω στην οποία θα γίνει η εφαρμογή. Παράγονται και ελέγχονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό  πρότυπο EN 12004 και διαθέτουν σήμανση CE.

Περισσότερα...
Επισκευαστικά

Επισκευαστικά

Οι παλαιότερες κατασκευές συχνά χρειάζονται συντήρηση ή χρήζουν επισκευής προβλημάτων, τα οποία έχουν προκύψει με την πάροδο των ετών. Με τις αναγκαίες επισκευές στην τοιχοποιία, στο οπλισμένο σκυρόδεμα, στα επιχρίσματα και στα χρώματα, τα προβλήματα μπορούν να λυθούν και η κατασκευή να ανανεωθεί και να αναβαθμιστεί. Επίσης, με το πέρασμα των χρόνων η ανακαίνιση γίνεται επιτακτική ανάγκη.
Τα προϊόντα της THRAKON είναι πιστοποιημένα βάση των σχετικών Ευρωπαϊκών Προτύπων και καλύπτουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές ανακαίνισης και επισκευής.

Περισσότερα...
Επιχρίσματα

Επιχρίσματα

Τα επιχρίσματα της THRAKON είναι προϊόντα που παράγονται από μάρμαρο και χαλαζιακή άμμο. Η THRAKON με την δημιουργία μιας σύγχρονης παραγωγικής μονάδας, πρωτοστατεί στον τομέα και τροφοδοτεί την αγορά με μια σειρά ετοίμων σοβάδων  (ενός  χεριού και τριών χεριών) που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών κανονισμών και διασφαλίζουν στον καταναλωτή το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Περισσότερα...
Δάπεδα

Δάπεδα

Οι τσιμεντοκονίες και τα αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα της THRAKON χρησιμοποιούνται για γέμισμα δαπέδων ή την εξομάλυνση αυτών, λόγω ύπαρξης κλίσης ή ανώμαλης επιφάνειας υποστρώματος. Δείτε όλα τα κονιάματα δαπέδων που διαθέτουμε και τις εφαρμογές τους.

Περισσότερα...