Βαφή σκαφών

Για να βάψετε  παλαιές βαμμένες επιφάνειες:

Πλένετε την επιφάνεια με νερό, την γυαλοχαρτάρετε, την καθαρίζετε καλά από τη σκόνη και εφαρμόζετε ένα χέρι CARMYSAIL PRIMER. Μετά τρίψτε την επιφάνεια ελαφρώς με γυαλόχαρτο και καθαρίστε. Περάστε 2 – 3 χέρια CARMYSAIL μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για νέες επιφάνειες:

Η διαδικασία βαφής ποικίλει ανάλογα με  το υλικό:

Για σίδηρο και χάλυβα:

Καθαρίστε τις επιφάνειες με αμμοβολή, λειαντικό δίσκο, ή απολίπανση χρησιμοποιώντας  διαλυτικό LS – 735 και περάστε CARMYSAIL PRIMER (2 – 3 χέρια). Στη συνέχεια γυαλοχαρτάρετε ελαφρώς, σκουπίστε και εφαρμόστε  το CARMYSAIL.

Για αλουμίνιο:

Απολιπάνετε τις επιφάνειες με διαλυτκό  LS – 735, τρίψτε ελαφρά τις επιφάνειες  και περάστε CARMYSAIL PRIMER (1 – 2 χέρια) και  εφαρμόστε το CARMYSAIL.

Για ξύλο και κόντρα πλακέ:

Γυαλοχαρτάρετε  ελαφρώς, σκουπίστε,περάστε STATUS EXPERT EXTRADUR 1101, τρίψτε και εφαρμόστε  CARMYSAIL PRIMER (1 – 2 χέρια) και περάστε  CARMYSAIL

Για φάιμπερ γκλας (fiber glass):

Kαθαρίστε από λάδια και σκόνες την επιφάνεια, αγριέψτε με ελαφρό γυαλοχαρτάρισμα και περάστε  CARMYSAIL PRIMER (1 – 2 χέρια) και τελειώστε με CARMYSAIL. Όπου χρειάζονται στοκαρίσματα συνιστάται ο εποξειδικός στόκος CARMYPOX EG – 10.

Σε 2 μέρη συστατικό Α προσθέτουμε 1 μέρος κατ’ όγκον  συστατικό Β (καταλύτης) και αναμειγνύουμε προσεκτικά. Μετά από ολιγόλεπτη παραμονή το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση. Καλό είναι να μην αναμειγνύουμε ποσότητες μεγαλύτερες  από αυτές που θα χρησιμοποιήσουμε μέσα στο χρόνο ζωής του μείγματος.

Προϊοντικές Κατηγορίες : Ειδικά Προϊόντα

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: