ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Αφού την εφαρμόσετε, η επιφάνεια θα ξεχωρίζει για τη μεγάλη αντοχή και τη γυαλάδα της.

ΒΗΜΑΤΑ

Βήμα 1

Για να εξασφαλίσετε τη σωστή πρόσφυση του βερνικιού πρέπει το ξύλο να είναι καθαρό από σκόνη, λάδια και ρετσίνια και να έχει λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.

Σε καινούργιες, άβαφες επιφάνειες εφαρμόστε πρώτα ένα χέρι Status Basewood για να προστατέψετε τα ξύλα από μύκητες και σαράκι.

Στη συνέχεια τρίψτε ελαφριά και εφαρμόστε 1-2 χέρια STATUS WOOD CLASSIC.

Σε παλαιά ξύλα, εάν το βερνίκι είναι σε κακή κατάσταση το αφαιρούμε τελείως με διαβρωτικό REMOVER και μετά πλένουμε το ξύλο με Διαλυτικό Νίτρου LS-735. Έπειτα εφαρμόζουμε 1-2 χέρια STATUS WOOD CLASSIC.

Για τη συντήρηση-ανανέωση επιφανειών ήδη βαμμένων με βερνίκι, τρίψτε απαλά και εφαρμόστε ένα χέρι STATUS WOOD CLASSIC.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε καλά μετά την αραίωση για να ομογενοποιηθεί πλήρως το προϊόν. Η υγρασία του ξύλου θα πρέπει να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Βήμα 3

Τρίψτε πολύ απαλά με ένα πολύ λεπτό γυαλόχαρτο και ξεσκονίστε καλά πριν από κάθε στρώση. Εάν χρησιμοποιείτε πινέλο, δουλέψτε το κατά προτίμηση παράλληλα με τα νερά του ξύλου.

Βήμα 4

Μη σταματάτε το βάψιμο στη μέση μιας επιφάνειας με σκοπό να συνεχίσετε αργότερα. Προτιμήστε να την ολοκληρώσετε χωρίς διαλείμματα. Πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε στρώση (χέρι) έγχρωμου STATUS WOOD CLASSIC σκουραίνει την τελική απόχρωση.

Βήμα 5

Αφήστε να στεγνώσει για 5-6 ώρες τόσο ώστε να μην λερώνει στην αφή.

Βήμα 6

Ξανά βάψτε μετά από 24 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος αναφέρονται σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος (25ºC & 60% υγρασία). Τυχόν διαφορές στη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος μπορούν να μεταβάλλουν τους παραπάνω χρόνους.

Προϊοντικές Κατηγορίες : Προστασία Ξύλου

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: