ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ

Για να έχετε την πιο αποτελεσματική προστασία του ξύλου σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, η εφαρμογή που σας παρουσιάζουμε είναι κατάλληλη για όλες τις ξύλινες επιφάνειες όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, επενδύσεις, δοκάρια, στέγες, περιφράξεις, πέργολες, έπιπλα κήπου κ.α.

ΒΗΜΑΤΑ

Βήμα 1

Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι γερή, στεγνή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη, ή ρετσίνι πριν την εφαρμογή. Σε καινούργια ξύλα, απομακρύνουμε τυχόν λάδια ή ρετσίνια με Διαλυτικό LS-735 και στη συνέχεια θεραπεύουμε τους ρόζους. Σε βαμμένα ξύλα, αφαιρούμε όλα τα παλιά χρώματα ή βερνίκια με διαβρωτικό, και στη συνέχεια καθαρίζουμε την επιφάνεια με Διαλυτικό LS- 735.

Βήμα 2

Επισκευάζουμε όλα τα ελαττωματικά σημεία του ξύλου με τον κατάλληλο στόκο.

Βήμα 3

Τρίβουμε με το κατάλληλο γυαλόχαρτο παράλληλα με τα νερά του ξύλου για να λειάνουμε καλά την επιφάνεια. Απομακρύνουμε τη σκόνη χρησιμοποιώντας ένα υγρό, χωρίς χνούδι, ύφασμα. Για την αποτελεσματική προστασία του ξύλου, εφαρμόστε πρώτα 1 χέρι συντηρητικό υπόστρωμα ξύλου STATUS BASEWOOD.

Βήμα 4

Αναδεύστε καλά το περιεχόμενο του δοχείου πριν από τη χρήση.

Βήμα 5

Εφαρμόστε 2 χέρια από το STATUS EVERWOOD σε απόχρωση της προτίμησής σας, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο πινέλο και προσέχοντας να καλύψετε καλά όλα τα δύσκολα σημεία της επιφάνειας, όπως γωνιές, εσοχές κ.λπ.

Δουλεύετε το πινέλο ομοιόμορφα, αποφεύγοντας τις επικαλύψεις και ολοκληρώνετε πάντα τη βαφή κατά μήκος των νερών του ξύλου. Η χρήση άχρωμου STATUS EVERWOOD σε εξωτερικές επιφάνειες, χωρίς να προηγηθεί κάποια από τις διαθέσιμες αποχρώσεις συνεπάγεται σε μειωμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Βήμα 6

Αφήστε να στεγνώσει καλά ανάμεσα στις στρώσεις.

Βήμα 7

Τρίψτε απαλά μεταξύ των δύο στρώσεων και κατά μήκος των νερών του ξύλου, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό γυαλόχαρτο.

Βήμα 8

Αφήστε να στεγνώσει για 3-4 ώρες, τόσο ώστε να μη λερώνει στην αφή.

Βήμα 9

Ξανά βάψτε μετά από 24 ώρες, Οι χρόνοι στεγνώματος αναφέρονται σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος (25ºC & 60% υγρασία). Τυχόν διαφορές στη θερμοκρασία και υγρασία του περιβάλλοντος μπορούν να μεταβάλλουν τους παραπάνω χρόνους.

Προϊοντικές Κατηγορίες : Προστασία Ξύλου

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν: