Εμπορικά σήματα

Η THRAKON είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών, χρωμάτων και συγκολλητικών ουσιών. Η THRAKON κατατάσσεται στους πιο αξιόπιστους παραγωγούς δομικών υλικών και χρωμάτων στην Ελλάδα, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα.

Με τέσσερις μονάδες παραγωγής στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και τα Οινόφυτα Βοιωτίας, η THRAKON ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων η οποία περιλαμβάνει:

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης100_1364
Κόλλες Πλακιδίων
Αρμόστοκους
Στεγανωτικά
Επισκευαστικά
Βελτιωτικά Υλικά
Σοβάδες
Κονιάματα Τοιχοποιίας
Κονιάματα Δαπέδων
Πλήρη Σειρά Χρωμάτων Με Συστήματα Χρωματισμού
Κόλλες Διαλύτου
Κόλλες Νερού
Αυτόκλειστο Κυψελωτό Σκυρόδεμα (Πορομπετόν)

Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία των στελεχών και την διαρκή έρευνα, η THRAKON έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας νέων, πρωτοποριακών και ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό να προσφέρει, τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες, ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Η THRAKON, στα πλαίσια των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της, αναπτύσσεται ραγδαία στο εξωτερικό με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες (Κύπρο, Σερβία, Κόσσοβο, Π.Γ.Δ.Μ., Αιθιοπία, Ερυθραία, Η.Α.Ε., Καμερούν, Λίβανο, Αλβανία, Γεωργία κλπ) με θυγατρικές εταιρείες στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

 

newlogo_thrakon

Με δυναμική παρουσία στον τομέα των υλικών κατασκευής, η THRAKON διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων όπως υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης, κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους, στεγανωτικά, βελτιωτικά, και επισκευαστικά υλικά, σοβάδες, κονιάματα τοιχοποιίας καθώς και κονιάματα δαπέδων. Η σειρά εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκουν εφαρμογή στη σύγχρονη κατασκευή κτιρίων.

 

Climaplus Logo_2015
Εμπορικό σήμα που αφορά το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) κτιρίων πολλαπλών εφαρμογών, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές. Το σύστημα CLIMAPLUS ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ETAG 004.

 

YTONG (Yelllow)R_2015

Γνωστή σε όλο τον κόσμο, η YTONG είναι το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα παγκοσμίως στην παραγωγή Αυτόκλειστου Κυψελωτού Σκυροδέματος (πορομπετόν), κατάλληλο για κάθε τύπο χρήσης, οικιακή, εμπορική ή βιομηχανική. Τα YTONG blocks βρίσκονται στην ελληνική αγορά από το 1990. Το πρωτοποριακό εργοστάσιο κατασκευάστηκε το 1999 στο Νεοχώρι Ορεστιάδας και παράγει Αυτόκλειστο Κυψελωτό Σκυρόδεμα (Πορομπετόν) στην Ελλάδα. O όμιλος παράγει πορομπετόν στην Ελλάδα δυνάμει αποκλειστικού δικαιώματος χρήσης του σήματος ΥΤΟΝG στην Ελλάδα και Κύπρο. Το σήμα YTONG αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα της Xella Deutschalnd GmbH.

 

Carmyco Transparent_264_sqr

Εμπορικό σήμα το οποίο είναι καθιερωμένο στη διεθνή αγορά ως το πιο εξειδικευμένο στον τομέα παραγωγής κολλητικών ουσιών (κόλλες διαλύτου, νερού, εποξειδικές, ειδικών εφαρμογών). Τα προϊόντα της CARMYCO βρίσκουν χρήση στον κλάδο της υποδηματοποιίας και επεξεργασίας δερμάτινων ειδών, της ναυτιλίας, της επιπλοποιίας, των ταπετσαριών αυτοκινήτου, των δαπέδων και της οικοδομής.

 

status_logo

Ολοκληρωμένη σειρά οικοδομικών χρωμάτων, υποστρωμάτων και βερνικιών υψηλής ποιότητας, που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα, πρωτοποριακά προϊόντα (θερμομονωτικά, εποξειδικά, οικολογικά, κ.α). Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης σχεδιάζει προϊόντα που ανταποκρίνονται σε απαιτητικές εφαρμογές για την προστασία και διακόσμηση κάθε είδους επιφάνειας. Η σειρά STATUS υποστηρίζεται από σύστημα χρωματισμού που επιτρέπει την επιλογή μέσα από ένα φάσμα χιλιάδων αποχρώσεων.