Προφίλ

Η THRAKON είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην έρευνα, παραγωγή και εμπορία έτοιμων δομικών προϊόντων και κονιαμάτων, καλύπτοντας πλήρως όλες τις οικοδομικές εργασίες.

Αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον τομέα των δομικών υλικών και οικοδομικών εργασιών, η THRAKON έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας νέων, ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να βοηθήσει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους πελάτες στην καθημερινότητά τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας.

Η THRAKON έχει ενεργή παρουσία στο χώρο με τα ακόλουθα ηγετικά εμπορικά σήματα που διαθέτουν μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών.

·         STATUS Οικοδομικά χρώματα και βερνίκια

·         CLIMAPLUS Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης μεγάλης εξοικονόμησης, έως και 60% του κόστους ψύξης και θέρμανσης

·         CARMYCO συγκολλητικές ουσίες

·         Κόλλες πλακιδίων & αρμόστοκους χαλαζιακής άμμου για εύκολη εργασία και εξαιρετική αντοχή.

·         Επιχρίσματα (η μοναδική εταιρία με σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας mini σιλό THRAKON σε όλη την Ελλάδα)

·         Υλικά προσόψεων

·         Στεγανωτικά & επισκευαστικά υλικά

·         Δάπεδα

ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

Η THRAKON κατατάσσεται στους πιο αξιόπιστους παραγωγούς δομικών υλικών στην Ελλάδα, με εγγυημένη σταθερή τροφοδοσία αφού διαθέτει τέσσερις παραγωγικές μονάδες. Δύο στην Ορεστιάδα, μία στην Θεσσαλονίκη και μία στα Οινόφυτα με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα άνω των 200.000 τόνων και εγκαταστάσεις περίπου 110.000 τετρ. μέτρα.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η THRAKON  επιδιώκοντας να χαρακτηρίζονται όλες οι ενέργειές της από επιχειρηματική ηθική και ακεραιότητα, στηρίζει όσο καλύτερα μπορεί προσπάθειες που ωφελούν τους συμπολίτες μας, καθώς η ευθύνη απέναντι στην κοινωνία είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της. Ακόμα και η μεγάλη παραγωγική της ικανότητα με σύγχρονα μέσα τελευταίας τεχνολογίας και χρήση «πράσινων» πηγών ενέργειας, ταυτόχρονα με την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά, δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης, εξοικονόμησης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ

Mε την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, η THRAKON αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δραστήρια εταιρεία με όραμα. Επενδύοντας στην  εξαγορά της CARMYCO (2012) και στην διεύρυνση των υλικών της στα χρώματα, δημιούργησε  παράλληλα ένα νέο κέντρο πωλήσεων και στην νότια Ελλάδα τόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σε ολόκληρη την χώρα,  όσο και την στήριξη της ελληνικής οικονομίας ως ανταπόδοση στο ελληνικό κοινό που τόσα χρόνια στηρίζει την εταιρεία με τις επιλογές του. Το σημερινό δίκτυο πωλήσεων ξεπερνάει τα 1.000 καταστήματα σε ολόκληρη την χώρα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Ο όμιλος παράλληλα χτίζει μια διεθνή ταυτότητα με ισχυρές εθνικές ρίζες έχοντας εξαπλωθεί ραγδαία και στο εξωτερικό με σημαντικές εξαγωγές  σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο εκ των οποίων Κύπρο, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κόσσοβο, Π.Γ.Δ.Μ., Αιθιοπία, Ερυθραία, Η.Α.Ε., Καμερούν, Λίβανο, Αλβανία και Γεωργία.  Στόχος μας είναι η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων σε όλους τους πελάτες μας στην διεθνή αγορά.