Τεχνική Υποστήριξη

home_banner_img1

Η THRAKON αναγνωρίζοντας τη σημασία των προσφερόμενων υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales services) δεσμεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και συμβουλών από εξειδικευμένους μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες θέλοντας να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οι εξής:

 

Εκπαίδευση συνεργείων

Οι τεχνικοί μας παρέχουν εκπαίδευση στα δικά σας συνεργεία στο χώρο του εργοταξίου παρουσιάζοντας όλες τις μεθόδους εφαρμογής των προϊόντων της εταιρείας μας.

Ενημέρωση μηχανικών και τεχνικών εταιρειών.

Η ενημέρωση θα γίνεται μέσω παρουσίασης είτε στο χώρο σας είτε στα κεντρικά μας γραφεία.

Διοργάνωση σεμιναρίων

Η εταιρεία μας διοργανώνει χωρίς κανένα κόστος σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιούνται είτε στο χώρο του πελάτη, είτε σε ξενοδοχεία, είτε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Σε συνεννόηση με το τεχνικό τμήμα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή για το επόμενο σεμινάριο.

Παροχή τεχνικών λύσεων σε εξειδικευμένες περιπτώσεις

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας απαντούν στις απορίες σας και προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα που ανακύπτουν στο εργοτάξιο.

Διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων

Το τεχνικό τμήμα βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη για να εκτιμήσει και να διαγνώσει προβλήματα που ανακύπτουν στο χώρο της οικοδομής κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της εφαρμογή των προϊόντων μας υποδεικνύοντας τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισής τους.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Το τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00 παρέχοντας ενημέρωση για τα προϊόντα μας και απαντώντας σας στις όποιες τεχνικές απορίες έχετε. Για εκπαίδευση και συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας :

 

ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

800 100 1414

info@thrakon.gr

ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα

Τηλ: +30 210-3633512-3