Τι είναι το CLIMAPLUS;

Το CLIMAPLUS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωση κτιρίων το οποίο αποτελείται από:

 • Θερμομονωτικές πλάκες
 • Κόλλα συγκόλλησης των θερμομονωτικών πλακών στην επιφάνεια του κτιρίου
 • Υλικό επίχρισης των θερμομονωτικών πλακών
 • Πλέγμα ενίσχυσης του επιχρίσματος
 • Έγχρωμο αστάρι
 • Τελικό έγχρωμο και διακοσμητικό σοβά
 • Βοηθητικά υλικά (βύσματα στήριξης, γωνιόκρανα, οδηγούς, κλπ)

Μειώνονται οι θερμικές απώλειες του κτιρίου και μειώνεται ταυτόχρονα η ενέργεια που πρέπει να καταναλωθεί για την τροφοδότηση των διάφορων συστημάτων ψύξης-θέρμανσης έως και 60% κατά μέσο όρο, όλο το έτος. Επιπλέον, περιορίζεται το αρχικό κόστος κατασκευής της εγκατάστασης του συστήματος κεντρικής θέρμανσης ή κλιματισμού. Ο χρόνος απόσβεσης του συστήματος είναι σχετικά μικρός και κυμαίνεται μεταξύ 4-8 ετών.

 • Θερμομόνωση Εσωτερικής ή Εξωτερικής Τοιχοποιίας: Η εφαρμογή του μέτρου της ενεργειακής ταυτότητας καθιστά υποχρεωτική την ενίσχυση της θερμομόνωσης στα περισσότερα κτίρια. Το CLIMAPLUS σας προσφέρει εύκολη εφαρμογή, είτε θέλετε να εφαρμόσετε το σύστημα εσωτερικά, είτε εξωτερικά της εξωτερικής τοιχοποιίας.
 • Θερμομόνωση για τις οροφές σε πυλωτές, υπόγεια και ρετιρέ: Το CLIMAPLUS είναι κατάλληλο για την εφαρμογή του σε οροφές, υπόγεια δωμάτια-αποθήκες, γκαράζ. Η πολύτιμη ζέστη δεν διαφεύγει μόνο από τα παράθυρα και τις πόρτες. Η κακή μόνωση στις πυλωτές των πολυκατοικιών και στα υπόγεια αυτών είναι μία συχνή αιτία απωλειών. Η ευκολία εφαρμογής του CLIMAPLUS είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την εφαρμογή του σε αυτούς τους χώρους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

<< Σεπ 2020 >>
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Σύστημα Θερμομόνωσης CLIMAPLUS

Δειτε ολα τα videos

Εγγύηση CLIMAPLUS

Η THRAKON είναι πάντα πρωτοπόρος. Όπως και στα άλλα προϊόντα της, για την παραγωγή του συστήματος χρησιμοποιεί την πυριτική άμμο, που προσδίδει στο προϊόν άριστα χαρακτηριστικά, όπως εργασιμότητα, στεγανότητα, αντοχή και φινίρισμα. Η THRAKON εφαρμόζει στην παραγωγή της, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου και διασφαλίζει τον πελάτη της για τα προϊόντα που διαθέτει.

Το σύστημα CLIMAPLUS της THRAKON ανταποκρίνεται στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ETAG 004 και διαθέτει σήμανση CE διασφαλίζοντας τον χρήστη για την:

 

 • Καταλληλότητα του συστήματος για την προβλεπόμενη χρήση
 • Ασφάλεια του συστήματος κατά τη χρήση
 • Αντοχή του συστήματος κατά τη διάρκεια ζωής της κατασκευής
 • Προστασία σε περίπτωση φωτιάς
 • Υγιεινή και ασφάλεια από τη χρήση του συστήματος
 • Προστασία από την ηχορύπανση
 • Συμβατότητα των επιμέρους υλικών του συστήματος μεταξύ τους.

Πλεονεκτήματα Συστήματος

Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων CLIMAPLUS της THRAKON, “ντύνετε” το κτίριο με ένα κέλυφος, το οποίο θα το προστατεύει από τις έντονες κλιματολογικές συνθήκες και θα μειώνει σημαντικά τις δαπάνες θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι.

 

Ιδανική Λύση για αναπαλαίωση και θερμομόνωση υφιστάμενων κτιρίων.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της THRAKON μπορεί να εγκατασταθεί με μεγάλη ευκολία, χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία του κτιρίου και χωρίς να αλλοιώνεται η αρχιτεκτονική του ταυτότητα. Έτσι, αποτελεί την ιδανική λύση για την ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων, δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα με δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών διαφορετικών αποχρώσεων και τεχνοτροπιών.

 

Προστασία του Περιβάλλοντος.

Με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της THRAKON χρησιμοποιείτε σημαντικά λιγότερη ενέργεια για τη θέρμανση και την ψύξη του κτιρίου. Αυτό σημαίνει πως οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα μειώνονται.

 

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Ταυτότητας.

Βάσει της οδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (2002/91/ΕΚ) που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό ενεργειακής συμπεριφοράς για κάθε κτίριο, ανάλογα με τη συνολική κατανάλωση ενέργειάς τους, το οποίο θα συνοδεύει υποχρεωτικά το συμβόλαιο ή το πωλητήριο του. Με τη χρήση του CLIMAPLUS το κτίριο καλύπτει το όριο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στην καλύτερη ενεργειακή κλάση.

 

Προστασία του Φέροντος Οργανισμού και Στεγάνωση των προσόψεων του Κτιρίου.

Το CLIMAPLUS προστατεύει τον φέροντα οργανισμό από τη συμπύκνωση υδρατμών. Επιπλέον, δημιουργεί ένα προστατευτικό περίβλημα στο κτίριο, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη προστασία από το νερό της βροχής, καθώς το σύστημα κρατά την υγρασία έξω από το κτίριο, προστατεύοντας τους χώρους από τη μούχλα και τα βακτηρίδια.

 

Αποφυγή Ρηγματώσεων στο Σοβά.

Τα επιχρίσματα φινιρίσματος (τελικής στρώσης) προσφέρουν εξαιρετικά ανθεκτική τελική επιφάνεια. Επιπλέον, τα επιχρίσματα είναι υδαταπωθητικά, έχουν ελαστικότητα και δεν ρηγματώνουν. Η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι η βαφή του κτιρίου όποτε εμείς επιθυμούμε να αλλάξουμε την απόχρωσή του ή για λόγους συντήρησης κάθε 15-20 έτη.

 

Οικονομία.

Το CLIMAPLUS παρέχει τη βέλτιστη σχέση μεταξύ κόστους και απόδοσης, σε σύγκριση με άλλου είδους συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων, συμβαδίζει με τη διάρκεια ζωής της κατασκευής και επιπλέον, η απόσβεση της επένδυσης σε μία υφιστάμενη κατοικία περιορίζεται σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Υπεραξία για το ακίνητο.

Το ακίνητό σας κερδίζει σε αξία και ζήτηση όταν επιθυμείτε να το πουλήσετε ή να το ενοικιάσετε. Η προστιθέμενη αξία της οικοδομής αποκτά ενεργειακή ταυτότητα.

 

Εξοικονόμηση καυσίμων και ενέργειας έως και 60%.
Θερμομόνωση χειμώνα – καλοκαίρι.
Βελτίωση της ηχομόνωσης.
Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και επιφανειών.

Τεχνική Υποστήριξη

Η επαφή με κάθε συνεργάτη είναι σημαντική για τη THRAKON!

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή σχόλιο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης

Έδρα και κεντρικά γραφεία

Λ. Συγγρού 130, 11745, Αθήνα Ελλάδα

+30 210 36335 12

info@thrakon.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας